0468 13 12 30

info@devriendt-vloerwerken.be

Facebook

0468 13 12 30

  1. Devriendt-Vloerwerken
  2.  » Onze Diensten

Onze diensten

Vloer- en wandtegels

Tegels worden gekozen in functie van de ruimte waarin ze geplaatst worden. Iedere ruimte stelt andere eisen aan een tegel. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de tegel die aan uw esthetische en budgettaire vereisten voldoet.

Terrassen en opritten

De goede keuze voor uw terras en/of oprit, begint bij de juiste keuze van uw tegel. Deze moeten comfortabel, onderhoudsvriendelijk en bovenal vorstbestendig zijn. Wij bieden u een gevarieerd keuze aan van diverse keramische -, blauwsteen -, natuursteen tegels, klinkers, … voor ieder wat wils.

Trappen

Vaak worden voor trappen dezelfde tegels als voor de vloer gebruikt. Ze worden bewerkt met antislipgroeven en zijn hierdoor uitermate geschikt voor het gebruik als traptrede.

Natuursteen

Natuursteen is niet enkel een duurzaam product, het straalt eveneens klasse uit. Mede door deze eigenschappen en de vele maatwerkopties is natuursteen een uitstekende keuze.

Mozaïek

Door een mooi mozaïek te kiezen, kunt u uw badkamer, keuken, zwembad, … een meerwaarde geven. Wij bieden u een oneindige keuze aan van verschillende types mozaïek. Modern, klassiek, opvallend, sober, …

Totaalproject

Niet alleen verzorgen wij uw buitenvloeren, maar voeren we ook totaalprojecten uit. Dit houdt in onder meer, het plaatsen van:

  • Eco Fence (kei-wanden voor omheining)
  • Eco Gravel (kei-netjes voor grond)
  • Palissaden
  • Uitvoeren van kleine grondwerken